mandag 2. juni 2008

Dag 3 – fantastisk (ikke ironisk)

Usikre på om vi kom til å leve over natten, var vi dertil overrasket over at vi klarte å komme oss opp og ut i dag. Litt skyet fra morgenen av, og en fontene utenfor the George Hotel i Cholleford lurte oss til å tro at det regnet, men dette viste seg å bli en fantastisk dag – noe solbrente ansikter (for hvem trenger vel solkrem når det burde ha regnet) kan bevise.

Egentlig startstrek for dagens etappe gikk fra Chesters Fort som var the Fort – ett av hovedforlegningene – langs muren. 2000 år gammelt står det der og er fremdeles nokså tydelig med romersk drenering og det hele. Etter å ha hamstret vann (ennå bare mildt hysterisk) og stemplet passet vårt trasket vi, som i går, over endeløse jorder med sau, kyr, okser (på trygg avstand), hester, (litt nært), og baby-kaniner

Sandwitchen vi tok med oss fra Chesters gikk ned på romerrikets nordligste punkt, og herfra og ned til Steel Rigg følger vi mur nesten kontinuerlig, opp og nedover… opp… og nedover… igjen og igjen. Frysetørret lappskaus gikk med i en sen lunsj, før vi dro på tempoet ned mot Sycamore gap (kjent fra Robin Hood; tyvenes Prins). Vi møtte igjen en gæærn skotte på veien også som ble med oss helt frem til mål.

Og her er vi nå; Saughy Rigg Farm Bed & Breakfast, nær tettstedened (les: husklyngene) Once (og Twice) Brewed hvor vi venter på at tre-retteren vår skal bli ferdig. Kjøttsuppe, kylling og dessert.

Og middagen var meget god og svært hyggelig. Vi kom i prat med to trivelige briter som bare skulle gå midt-etappene over fjellene. Det er bare raringer og gærne utlendinger som går fra kyst til kyst.



Hele dagen har vært opp og ned men spektakulær



"Sycamor gap' - kjent fra Robin Hood-filmen

Ingen kommentarer: