torsdag 5. juni 2008

Dag 6 – ingen okser?

Fra å ha hatt tre sinnsykt fine dager i fjellet, ble dagen i dag litt kjedelig, men fredelig. Jorde etter jorde med kuer og sauer, ett og annet esel, og lite annet (noen kaniner og et par fasaner, da). Den eneste spenning var en liten bit på kartet som var markert ”Bulls field. Be aware!”. Når vi engstelig kom frem til stedet, var oksene fjernet, og kun et halvt advarselsskilt blitt værende.

Men været har vært upåklagelig. Nesten bare sol og ikke en regndråpe i sikte. (Man tenker mye på vann, neste matbit, potensielle gnagsår, okser og været på disse trakter; så får man iallfall koblet tankene vekk fra jobb og mas hjemme :)



Det har også vært tilløp til litt mer "tett" bebyggelse på denne etappen også; vi spiste lunsj i Walton (the Centurion Inn), gikk gjennom Newton (på 3 minutter), og er nå fremme på Bed & Breakfasten vår i Irthington - vi ankom før vertene kom hjem, så vi ble sittende på kirkegården(!) over veien i noen minutter. B&B-en i bor på er opprinnelig landsbyens smie fra 1800-tallet. Vi bor i fjøset, men det er lite fjøspreg igjen. Herligheten er faktisk til salgs (4 mill).

Nå har vi spist middag på den lokale puben, og det har striregnet i en time. Vi krysser igjen fingre og tær for at morgendagen blir like bra, og at vi i det minste slipper unna det verste.

















Mette og Kjetil på vei mot verdens ende

Ingen kommentarer: