fredag 6. juni 2008

Dag 7 - Gullhår og de tre bjørnene

Litt nervøse for dagens etappe, etter at vi ble overrasket av et kraftig torden- og regnvær i går kveld. Heldigvis var vi godt inne i den lokale puben når regnet kom, men det så litt skummelt ut. Vi våknet da også til rimelig grått og kaldt vær, og det var to teddybjørner som vagget ut med lange underbukser og ulltrøyer i dag morges.

Etter vel en kilometer måtte imidlertid alt av, og vi gikk videre i shorts og t-skjorte. Og været ble penere og penere, til vi til slutt ankom Carlisle med strålende sol!

Jaggu kom vi til byen tidlig også; vi var her allerede kvart over ett etter halvannen mils trasking. Når vi kom fram møtte vi igjen to amerikanke soldater som vi overnattet med i Heddon-on-the-Wall. Vi slo av en hyggelig prat over en kopp kaffe og litt cookies litt i utkanten av byen.

Nå har vi spist middag ute i byen og lader opp til siste etappe. Vi planlegger avreise kl. 07.30 siden det er en nokså lang etappe - to og en halv mil (i luftlinje). I tillegg må vi passe på å komme riktig på tidevann underveis, og vi må rekke bussen tilbake til Carlisle kl. 17.12.

Lykke til! (takk)


















Carlisle Castle




Blomster-Kjetil; rett før Carlisle

Ingen kommentarer: